Barcelona,
ciutat acollidora

Barcelona, ciutat acollidora

Els infants són la part més vulnerable de la població que emprèn el llarg camí cap a l’exili. És per això que dediquem l’edició d’enguany del Cicle de Cinema i Drets dels Infants al fenomen de les persones refugiades.L’essència del programa Barcelona, ciutat acollidora és acompanyar-vos a abordar aquesta qüestió des de la perspectiva dels drets dels infants.  Tenim el convenciment que una mirada compromesa i des de la solidaritat al drama de les famílies refugiades obre nous horitzons i fomenta la presa de consciència.

Notícies

21

jul.

2017

El dret de tots els infants a gaudir del joc i del lleure protagonitza l’edició de 2017-18

El dret de tots els infants a gaudir del joc i del lleure protagonitza l’edició de 2017-18   L’edició 2017-18 del Cicle de Cinema i Drets dels Infants gira al voltant de la temàtica Créixer jugant, amb la idea que el joc afavoreix el desenvolupament personal dels infants. Quan juga, l’infant es relaciona amb altres […]

10

gen.

2017

El programa Catakrac de BTV visita el Cicle de Cinema i Drets dels Infants

Aquesta és la peça sobre el Cicle de Cinema i Drets dels Infants, edició 2016-17, realitzada pel programa Catakrac de BTV.

20

des.

2016

Un any més de sessions familiars al Cicle de Cinema i Drets dels Infants

Us presentem el vídeo que recull algunes de les imatges i les situacions que ens emportem del Cicle de Cinema i Drets dels Infants, edició 2016-17.

04

nov.

2016

Les aventures dels petits dinosaures emocionen de nou a nens i nenes

El dinosaure Peuet amb els seus amics i amigues han emocionat una altra vegada els més de dos-cents infants d’educació infantil que han omplert avui la sala 1 dels Cinemes Girona.

03

nov.

2016

A la recerca de la vall encantada entusiasma els infants

Aquest matí hem encetat el Cicle de Cinema i Drets dels Infants 2016-2017 amb molt bona acollida per part dels més petits i petites. La pel·lícula escollida per a educació infantil ha estat A la recerca de la vall encantada.

Calendari de novembre de 2016


Obertura de portes de les sessions escolars: 9h o 9,30h - Obertura de guixeta de les sessions familiars: 10,15h


Descarregar PDF

ProgramaFULLETÓ


Programa de projeccions
escolars i familiars


Descarregar PDF 

 

DÍPTIC


Programa de projeccions
per a famílies


Descarregar PDF

 CARTELL

 

Cartell de l'edició de
2016-17

 

Descarregar PDF

 


FLYER

 

Programa de projeccions 
d'educació en el lleure

Descarregar PDF

Darrers tuits

Darrers posts a Facebook

 

19 de novembre // 4a i última projecció de "Tomboy" (http://www.cinemadretsinfants.cat/tomboy/), una pel·lícula alhora delicada i intensa, dins del Cicle de Cinema dels Drets dels Infants. La sala 3 dels Cinemes Girona ha tornat a vibrar amb la profunditat del personatge de la Laure. Aquest cop han estat els i les alumnes de 1r i 2n d'ESO del centre Monlau ESO - Batxillerat, l'Escola Sant Ramon Nonat, #escLaSagrera i l'Escola Rel Societat Cooperativa Catalana Limitada. El debat posterior al passi del film ha anat agafant força a foc lent, i ha tingut el seu moment més potent quan s'han analitzat tots els micromasclismes que també hi ha presents en el relat i que havien passat força desapercebuts a les sessions anteriors. Bravo nois i noies!!! Abordar - Casa de Películas.

19 de novembre // 1a projecció de "Fucking Amal" (http://www.cinemadretsinfants.cat/fucking-amal/) a la sala 1 dels Cinemes Girona en el marc del Cicle de Cinema dels Drets dels Infants davant d'un públic format per alumnes de 3r i 4t d'ESO de l'Escola Pia Balmes, l'Escola L'Esperança, #escMolina, i de PFI de l'Escola Viver Castell de Sant Foix. Les grans aportacions de les activitats prèvies a l'aula han girat al voltant de la llibertat d'orientació sexual, el ple respecte per a tots els companys i les companyes d'institut i l'eradicació del bullying als instituts. Una de les frases del matí l'ha pronunciat en Martí de l'Escola Pia Balmes:"Potser ens hem de centrar més en fer que no només en dir, per tal de cercar una major i millor convivència en la diversitat". Esperem que els centres educatius participants siguin la proa de tot el que podem fer en el nostre dia a dia!!! Ha emergit una primera diagnosi del camí a traçar durant el debat posterior al passi de la pel·lícula :-)

Normativa legal sobre els drets de les persones

Documents de lectura fàcil:

+ Informació 

Textos de referència:

+ Informació

Subscripció al bloc i xarxes socials

* Aquest camp és obligatori

Comentaris

IEA Oriol Martorell  (27-10-2014)

Blocartístic. Visual i Plàstica a l'Oriol Martorell


Trobareu tota la informació clicant aquí.

http://blocs.xtec.cat/blocviporiolmartorell/?p=10928


AMPA - Escola Baró de Viver  (23-10-2014)

UNA DE CINEMA I UNA DE SÚPERS | Abaronant-nos

0€ !!! Sí.sí, com ho sentiu! Completament gratuït! Us deixem l'enllaç a la pàgina web i l'enllaç al pdf 

http://abaronantnos.wordpress.com/2014/10/23/una-de-cinema-i-una-de-supers/


DEIXA UN COMENTARI

Amb aquest comentari, acceptes instal·lar una cookie al vostre navegador.