A la recerca de la vall encantada entusiasma els infants

 

Aquest matí hem encetat el Cicle de Cinema i Drets dels Infants 2016-2017 amb molt bona acollida per part dels més petits i petites. La pel·lícula escollida per a educació infantil ha estat A la recerca de la vall encantada. Dues escoles de la ciutat: Turó de Roquetes i Patronat Domènech han omplert la sala 1 dels Cinemes Girona d’il·lusió i solidaritat amb més de dos-cents infants de P3, P4 i P5. Ha vingut el cicle sencer de tots dos centres educatius 🙂

A la presentació, quatre representants de l’alumnat de P5 de l’institut-escola Turó de Roquetes ens han mostrat tot el treball que fan a l’aula al voltant de què és important per a ells i elles a l’hora de viure i conviure junts, amb respecte i solidaritat. Ha destacat l’aportació de la Joenmi i l’Aynara, que emfatitzaven la necessitat d’estimar-se, cuidar-se i ajudar-se mútuament.

Drets com el de tota persona a trobar asil en altres països o a localitzar els seus pares o d’altres membres de la família per reunir-s’hi s’han fet palesos en aquesta sessió de la mà d’en Peuet i els altres petits dinosaures que protagonitzen el film projectat. Però el més important és el fet que aquests infants han començat a aprendre a parlar i explicar, des del seu punt de vista, com han de tenir cura els uns de les altres, reflexionant sobre com ho senten a la mateixa pell o com ho viuen.

Tornarem demà a la recerca de la vall encantada.

img_4390

img_4408

img_4351

Publicat per Teleduca

DEIXA UN COMENTARI

Amb aquest comentari, acceptes instal·lar una cookie al vostre navegador.