Petits anuncis elaborats pels nens i les nenes de 4t de l’escola Gravi

 

Després de veure la pel·lícula La isla de Giovanni, vam proposar als i les alumnes de 4t de primària de l’escola Gravi que tenien la missió de sensibilitzar a la gent sobre com podem ajudar a les persones refugiades. Per agafar idees, van visionar alguns anuncis (sobre residus, la marató, ell mai no ho faria).

Llavors es van dividir en subgrups de quatre, dos nens i dues nenes de cada grup/classe, ja que tenim dues línies. A cada equip li vam donar una paraula al voltant de la qual havien de pensar l’anunci. També havien de tenir en compte que havia de ser curt, impactant i sobretot que no es podien veure les seves cares, ja que ho volem fer córrer per les xarxes socials.

A partir d’aquí els grups van començar a treballar i a fer un petit guió de com s’havia de gravar l’anunci. Nosaltres anàvem parlant amb els diferents grups per anar contrastant les diferents idees.

El treball va continuar un altre dia amb càmeres a les mans i en disposició de fer proves de com havia de ser cada anunci. Poc a poc, vam anar tenint les imatges que volíem fer servir. Finalment faltava editar tots les peces. Alguns anuncis els va editar un nen de la classe que és un crack de la informàtica i de la resta ens en vam ocupar l’equip docent, seguint les instruccions de cada subgrup (tipus de transició, de lletra, rapidesa, enfocament…).

I aquest és el resultat d’aquest projecte. Esperem que us agradi!

Petits anuncis, grans reflexions from Escola Gravi on Vimeo.

Publicat per l’equip docent de 4t de primària de l’escola Gravi.

DEIXA UN COMENTARI

Amb aquest comentari, acceptes instal·lar una cookie al vostre navegador.