L’alumnat de 4t de l’escola Poble-sec treballa els drets dels infants refugiats

 

Aquesta és l’aportació sobre els drets dels infants i les persones refugiades que vam explicar els dos representants de la classe de 4t de l’escola Poble-sec el dia que vam anar a veure la pel·lícula La isla de Giovanni, en el marc del Cicle de Cinema i Drets dels Infants:

Aportació de 4t de l’escola Poble-sec al Cicle de Cinema i Drets dels Infants by Cicle de Cinema i Drets dels Infants on Scribd

Posteriorment a l’aula, vam fer la valoració del film i de l’experiència viscuda veient-lo. Aquest seria un petit resum de les nostres impressions:

La pel·lícula ens ha agradat força. Ens ha agradat sobretot quan els nens protagonistes van imaginar la Via Làctia i també quan en Giovanni es va fer amic de la Tània, perquè ens agrada molt quan hi ha pau i la gent és feliç. No ens han agradat les escenes en què mor algú, concretament el nen petit, perquè ens posem molt tristos i tristes.

Després d’assistir a la projecció als Cinemes Girona, ho vam treballar sobretot a la classe de castellà. Aquí teniu alguna petita mostra d’algun treball fet a la llibreta:

Publicat per l’escola Poble-sec.

DEIXA UN COMENTARI

Amb aquest comentari, acceptes instal·lar una cookie al vostre navegador.