Segon passi de ‘Kerity, la casa dels contes’ en família

 

El diumenge 22 de novembre vam tenir el segon passi de la pel·lícula Kerity, la casa dels contes en el marc del Cine en Família del Cicle de Cinema i Drets dels Infants, edició 2015-16 dedicada a Educar per viure. Més de 140 persones van omplir la sala 1 dels Cinemes Girona: infants, mares, pares, àvies, avis, tiets i tietes… Entre tots i totes les participants a la sessió, volem descatar la gran diversitat de famílies que es van aplegar al voltant d’aquesta sessió, vingudes de diferents punts de la ciutat i fins i tot de rodalies.

El film va entusiasmar grans, petits/es i fins i tots els/les més menuts/des de la casa. Les aventures d’en Natanaël i els personatges dels conte no deixen indiferent a ningú, ni tampoc l’Angelica (germana gran d’en Natanaël), els personatges del pare i la mare, i el del veí de la tia Eléonore. La pel·lícula és un gran conte on la imaginació i la realitat van de la mà. Acompanya els infants en l’aventura de comprendre el món que els envolta però també de dir-hi la seva.

Al final de la sessió va haver-hi un torn obert de paraules on van participar força nens i nenes. Ens van comentar quin fragment del film els havia agradat més i quins són els seus contes preferits. També es van fixar en tots els llocs del món que recorre el pla final de la pel·lícula, quel mostra com al capvespre s’expliquen contes a infants d’arreu.

A banda de totes les famílies que van acudir a la projecció i que algunes repeteixen, volem destacar i agrair l’esforç de l’AMPA Collaso i Gil per animar i organitzar una vinguda conjunta de famílies de l’escola.

Recordeu que diumenge 29 de novembre fem la darrera projecció del Cine en Família d’enguany, també a les 11h a la sala 1 dels Cinemes Girona. Tenim programat el segon passi del documental Camí a l’escola. Us hi esperem, famílies!!! Si ja heu vingut al primer passi, recomaneu-lo 🙂 Així ho van fer alguns nens i algunes nenes que han vingut al cinema!

PromoFamilies2015 from teleduca on Vimeo.

DEIXA UN COMENTARI

Amb aquest comentari, acceptes instal·lar una cookie al vostre navegador.