Relats colpidors en primera persona de 2n d’ESO de l’institut Príncep de Viana

 

Els tres grups-classe de 2n d’ESO de l’institut Príncep de Viana vam participar al Cicle de Cinema i Drets dels Infants 2016-17. Vam assistir a la projecció de la pel·lícula Terraferma. En aquest post us presentem una selecció de les presentacions que exposen un relat en primera persona sobre els drets dels infants i les persones refugiades.

En primer lloc i un cop distribuïts en petits subgrups, els i les alumnes escollíem, agafant un paperet, quin dret treballaríem del llistat que proposava la guia didàctica. Després havíem de buscar informació a Internet sobre el dret que ens havia tocat, amb la idea d’elaborar una presentació de diapositives o un còmic que servís per expressar allò que estàvem aprenent i/o el nostre punt de vista al voltant del tema.

Quan teníem decidit el format de la creació escolar, disposàvem de dues sessions per elaborar-la i, en una tercera sessió, cada equip exposava el seu treball a la resta del grup classe.

Per a les jornades de portes obertes, l’institut va imprimir una selecció de les creacions escolars resultants sobre els drets dels infants i les persones refugiades. I les van penjar a les parets de l’institut per mostrar-les a les famílies.

 

Publicat per l’institut Príncep de Viana.

DEIXA UN COMENTARI

Amb aquest comentari, acceptes instal·lar una cookie al vostre navegador.