Preparant la 15a edició del Cicle de Cinema i Drets dels Infants

 

Un any més, la Regidoria de Dona i Drets Civils de l’Ajuntament de Barcelona, amb la col·laboració de l’Institut Municipal d’Educació (IMEB), posa a disposició de les escoles de la ciutat el Cicle de Cinema i Drets dels Infants.

Després de 14 anys d’experiència, el cicle està plenament consolidat en l’oferta d’activitats pedagògiques de la ciutat, amb una excel·lent resposta per part de les escoles, el professorat i l’alumnat.

En l’edició d’enguany coincideixen dues celebracions. D’una banda, el 25è aniversari de la ratificació de la Convenció Internacional sobre els Drets de l’Infant, el text pel qual els estats signants es comprometen a protegir i respectar els drets dels menors estipulats en la Declaració Universal dels Drets de l’Infant. De l’altra, 2014 ha estat declarat per la ONU com a Any Internacional de la Família. Per això, el tema al voltant del qual gira el cicle és el dret de l’infant a créixer i desenvolupar-se harmoniosament en el si familiar. Tal i com ho recullen el marc legal internacional i també la Carta de Ciutadania. Carta de drets i deures de Barcelona, la família és l’element natural i bàsic d’estructuració de la societat, i juga un paper fonamental de cara a la integració de l’infant i la consolidació comunitària.

Per això hem creat una programació amb pel·lícules que presenten diferents aspectes –alguns conflictius, altres no- de la trascendència de les relacions familiars per a un satisfactori i feliç creixement de l’infant.

El cicle comptarà de nou amb les sessions gratuïtes adreçades a les famílies, els matins dels quatre diumenges de novembre.

Enguany inaugurem seu, els Cinemes Girona, que ens ofereix millors condicions de servei, especialment per a la interacció amb el públic abans i després de les projeccions. També disposem d’aquest bloc per dinamitzar la interrelació amb i entre les escoles i les famílies. Us convidem a visitar-lo sovint i contribuir a la seva interactivitat.

Confiem comptar amb el vostre suport de nou.

Publicat per Teleduca

DEIXA UN COMENTARI

Amb aquest comentari, acceptes instal·lar una cookie al vostre navegador.