Nens i nenes de cicle inicial participen al Cicle de Cinema i Drets dels Infants

 

Avui hem arrencat amb la primera projecció de Stuart Little adreçada a l’alumnat de 1r i 2n de primària. Ens han visitat les escoles Pere Vila, Labouré, Rius i Taulet i Miquel Bleach.

Seguint amb la proposta de dinamització d’aquest any, la Laia, el Larrún, la Sophie, l’Arnau, l’Erden i la Meritzell de l’escola Rius i Taulet, i l’Ilías, la Jana, la Mouna i el Justin de l’escola Miquel Bleach han compartit amb la resta de nens i nenes un resum de tot allò que han treballat a l’aula durant l’activitat prèvia. L’escola Miquel Bleach també ha aprofitat per mostrar-nos els dos murals que han creat, a 1r i 2n, en els quals es veia clarament reflectida la seva defensa dels drets dels infants.

Són mainada de diferents escoles de la ciutat però tots ells i elles comparteixen les mateixes idees: els nens i les nenes necessiten una família, aigua, amics, amor, una llar… per créixer feliços. També han defensat el dret dels nens i les nenes orfes a ser adoptats, al dret a no treballar i que la diferència no ha de ser un obstacle per a estimar i ser estimats.

Tot seguit, s’han apagat els llums i la pel·lícula ha començat. Silenci a la sala i acció!!!

Alumnes de 1r i 2n de Cicle Inicial presenten els resultats de les seves reflexions abans de veure "Stuart Little"

Nens i nenes de cicle inicial d’educació primària presenten els resultats de les seves reflexions abans de veure Stuart Little.

Publicat per Teleduca

DEIXA UN COMENTARI

Amb aquest comentari, acceptes instal·lar una cookie al vostre navegador.