El gat Zorbàs torna a encisar els i les alumnes del Cicle Inicial d’EP

 

El proppassat divendres, segon dia de projecció de la Història d’una gavina (i del gat que li va ensenyar a volar), els nens i les nenes de les escoles Turó Blau, Labouré, Mare de Déu de Montserrat, Auró, Concepció, Mestre Morera, La Sagrera i Concepció Arenal van seguir amb interés i emoció les aventures de la colla de gats que tenen cura de la petita gavina òrfena.

Els infants van irrompre en una gran ovació quan, al climax final, la petita Afortunada aconsegueix de volar després del perillós salt des de la torre, a la que l’ajuden a pujar els gats i la nena Lucy.

Igual que dijous, van ser molts els nens i nenes que van voler pujar amb la clown Nani a l’escenari, a compartir les seves experiències amb les respectives mascotes domèstiques.

Acaba així la primera semana de programació escolar del Cicle de Cinema i Drets dels Infants. Estem contents de cóm s’ha iniciat i agraïts de la resposta de les escoles i la participació dels professorat i alumnat. Confiem que continui amb els cursos superiors!

 

Publicat per Teleduca

DEIXA UN COMENTARI

Amb aquest comentari, acceptes instal·lar una cookie al vostre navegador.