Els Croods posen punt i final a la 14ª edició del Cicle de Cinema i Drets dels Infants

 

Ahir diumenge vam fer la darrera projecció per a famílies de l’edició d’enguany del Cicle de Cinema i Drets dels Infants. Va ser el segon passi de la pel·lícula “Els Croods”, en la qual es visualitza el conflicte entre la tradició inamovible -representada pel pare Crood- i l’esperit d’innovació -personificat en la filla gran.

La Eep mira cap al futur

La Eep mira cap al futur

Després de la pel·lícula, hi va haver un encès debat entre els infants sobre les qualitats de la jove Eep Crood, personatge del qual les noies van valorar especialment la seva inquietud per superar esquemes imposats i per afrontar nous reptes vitals. Entre la variada assistència d’ahir, va donar especial alegria el grup d’amigues que va acompanyar la jove Júlia en la celebració del seu aniversari.

Tanquem, doncs, la part de projeccions. Queda ara la tasca a les escoles i instituts, que confiem anar rebent en les properes setmanes, i tenir publicades entre gener i febrer. Encoratgem els centres educatius que publiquin els vincles als seus treballs al mapa d’aquest bloc.

Moltes gràcies a tots i totes per la vostra resposta a la proposta d’aquest any. Confiem retrobar-vos l’any que ve!

 

Publicat per Teleduca

DEIXA UN COMENTARI

Amb aquest comentari, acceptes instal·lar una cookie al vostre navegador.