Tot a punt per a la nova edició del Cicle de Cinema i Drets dels Infants.

 

La 14ª edició del Cicle de Cinema i Drets dels Infants -organitzat per la Regidoria Dona i Drets Civils, amb la col·laboració de l’IMEB– és a punt de començar!

En aquest curs 2013 – 2014 s’han inscrit 150 grups/classe de 41 escoles de Barcelona, que portaran a la sala de cinema més de 3.500 alumnes en 12 sessions. Es cobreixen tots els cicles educatius, des d’Educació Infantil, fins al 2n Cicle d’ESO.

Confiem que les 4 sessions familiars de diumenge assoleixin la tradicional plena ocupació dels anys precedents, el que aportarà 700 espectadors més a la campanya de sensibilització vers els drets dels infants, uns 4.200 espectadors!

Enguany el Cicle aporta la novetat d’aquest bloc, creat per a reforçar la difusió pública, la informació al professorat i la comunicació entre les escoles i famílies que participen en el programa.

Comencem aportant la informació necessaria per al treball dels drets a partir de les pel·lícules; però a mesura que el cicle avanci el bloc s’anirà dinamitzant a partir de les aportacions de les escoles i les famílies. En una darrera fase, s’hi adjuntaran els treballs que cada sessió proposa als grups escolars, amb el que es tindrà un recull del que l’experiència i el treball a classe ha suggerit als infants de Barcelona en relació als drets humans i de la infància.

Us encoratgem a seguir el bloc del Cicle de Cinema i Drets dels Infants i a aportar-hi els vostres comentaris!

Publicat per Teleduca

DEIXA UN COMENTARI

Amb aquest comentari, acceptes instal·lar una cookie al vostre navegador.