Segona projecció adreçada a la mainada més menuda

 

Avui hem realitzat la segona projecció dels curtmetratges adreçats a la mainada més menuda. Hem comptat amb la participació d’alumnat de P3, P4 i P5 de les escoles Joan Miró, l’Espai de Criança La Pinya, Pau Casals-Gràcia i Patronat Domènech.

A l’inici de la sessió, l’Oliver, la Cloe, el Lluc, la Berta, el Sahahid i la Bianca de l’escola Pau Casals-Gràcia s’han encarregat de compartir tot allò treballat a l’aula amb la resta de l’alumnat. Tot seguit hem projectat els tres primers curtmetratges, els nens i les nenes estaven impacients per començar a veure pel·lícules.

Tan bon punt hem acabat aquesta primera part, el Roger, l’Ona, la Marta, l’Inti, el Martí i la Candela de la mateixa escola han explicat quins contes i històries han treballat per pensar en els drets dels infants. En acabar, han llançat la pregunta: “Les mames volen que estiguem tristos?”. “No!” s’ha sentit a tota la sala.

Juntament amb les mestres que els acompanyaven, fins i tot s’han atrevit a animar a la resta de nens i nenes assistents a cantar la cançó d’En Patufet. Finalment, s’han projectat els tres curtmetratges restants i hem acomiadat l’acte alçant les mans per celebrar els 25 anys de la Convenció sobre els Drets de l’Infant.

2n dia

 

IMG_1749b

 

Publicat per Teleduca

DEIXA UN COMENTARI

Amb aquest comentari, acceptes instal·lar una cookie al vostre navegador.