Primera sessió familiar del Cicle de Cinema i Drets dels Infants

 

Amb la presència de Glòria Martínez, tècnica responsable del Programa educatiu Cicle de Cinema i Drets dels Infants de la Regidoria Cicle de Vida, Feminismes i LGTBI de l’Àrea de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona hem inaugurat aquest diumenge 8 les sessions familiars del nostre cicle.

La Glòria Martinez ha explicat com l’Ajuntament de Barcelona va decidir ara fa 6 anys aprofitar la dinàmica del cicle per a escoles per a obrir un espai de divulgació dels drets dels infants en l’àmbit familiar. L’experiència vol contribuir a que els barcelonins i barcelonines prenguin consciència de la importància que tenen els drets dels infants per a la construcció d’una ciutat més responsable, justa i solidària.

L’experiència acumulada durant aquests anys i la divulgació realitzada a través de les xarxes socials (Facebook i Twitter) ha permès que la sessió d’avui comptés amb una alta participació de famílies.

Més de 140 persones de totes les edats han gaudit de les aventures del petit Nathanaël per salvar els contes del món de la seva desaparició. Petits i grans han fruit de Kerity, la casa dels contes, la preciosa pel·lícula d’animació de Dominique Monfery.

Després de la projecció, la majoria de les famílies han participat en un col·loqui en el qual els més menuts i menudes han explicat quins són els seus contes i personatges preferits.

 

El cicle continua el proper diumenge amb la pel·lícula “Camí a l’escola”.

Per a més informació, visiteu: www.cinemadretsinfants.org

i seguiu-nos a:

facebook.com/cinemadretsinfants

@CCDretsInfants

 

IMG_7196

IMG_7206

IMG_7174

DEIXA UN COMENTARI

Amb aquest comentari, acceptes instal·lar una cookie al vostre navegador.