Primer de secundària de l’escola Rel ens recomana El nen de la bicicleta


Després de veure la pel·lícula El nen de la bicicleta als Cinemes Girona, els i les alumnes de 1r d’ESO de l’escola Rel van elaborar una notícia per al bloc que tenen de Primer de secundària. Clicant aquí el podeu llegir sencer. Però destaquem sobretot:  “És una pel·lícula molt bona. Al llarg de la pel·lícula, el protagonista va vivint diferents sentiments: tristor, alegria, ràbia… A tots ens va agradar… Us la recomanem molt!”.

El treball a l’aula abans i després d’anar al cinema a veure el film també ha estat molt profitós. En paraules dels i les alumnes: “Després de veure El nen de la bicicleta vam explicar totes les nostres idees, també vam fer preguntes sobre la pel·lícula i al final de tot vam explicar els nostres sentiments”.

L’alumnat de primer de secundària també va elaborar un mural per commemorar els 25 anys de la Convenció sobre els Drets de l’Infant. Clicant aquí podeu veure el post publicat al bloc de l’escola.

De 1rclcleESO_Escola Rel_El nen de la bicicleta

Els i les alumnes de 1r d’ESO de l’escola Rel també han estat treballant en l’elaboració d’un rap a partir dels drets dels infants que tracta la pel·lícula El nen de la bicicleta.

Notícia enviada per Escola Rel.

DEIXA UN COMENTARI

Amb aquest comentari, acceptes instal·lar una cookie al vostre navegador.