Notícies - Edició 2014

08

abr.

2015

Noves dates: Convocatòria oberta fins el 30 d’abril

Si encara no heu tingut temps de fer-nos arribar les vostres creacions escolars, encara teniu fins el proper 30 d’abril per fer-ho!!! Convocatòria oberta!!!

02

abr.

2015

Procés d’avaluació del Cicle de Cinema i Drets dels Infants

Estem en ple procés de valoració i reflexió per millorar, any rere any, el Cicle de Cinema i Drets dels Infants. Ens interessa molt recollir les opinions del màxim nombre de professorat participant des dels diversos centres educatius.

30

març

2015

Ja portem 16 creacions escolars publicades!

Hores d’ara s’han publicat un total de 16 creacions escolars que resulten del treball a l’aula de l’alumnat dels diversos centres educatius participants al Cicle de Cinema i Drets dels Infants 2014-15.

02

des.

2014

Comença la recollida de les creacions escolars

Comença la recollida de les creacions escolars realitzades a l’aula que proposem a les respectives guies didàctiques. Mestres i professors/es, us animem a lliurar-nos aquest material en format digital a teleduca@teleduca.org.

01

des.

2014

El perro mongol tanca el Cinema en Família 2014

La pel·lícula El perro mongol ha estat l’encarregada de posar el punt i final a les sessions de Cinema en Família que s’han anat realitzant els diumenges al matí durant tot el mes de novembre als Cinemes Girona, en el marc del Cicle de Cinema i Drets dels Infants.

28

nov.

2014

Èxit de participació al Cicle de Cinema i Drets dels Infants 2014-15

Ja han passat uns dies des que vam cloure el Cicle de Cinema i Drets dels Infants als Cinemes Girona de Barcelona. A aquestes alçades és important mirar enrere i fer balanç de les xifres de participació d’enguany.

23

nov.

2014

Segona projecció de L’ós als Cinemes Girona

L’ós ha tornat a ser el film protagonista de la secció de Cinema en Família del Cicle de Cinema i Drets dels Infants que es realitza als Cinemes Girona.

20

nov.

2014

La pel·lícula Vete y vive tanca el Cicle de Cinema i Drets dels Infants en un dia molt especial

Avui ens ha visitat l’alumnat de les escoles i instituts Príncep de Viana, l’Esperança i Pia Balmes. Tot ha començat com sempre, han arribat i han anat agafant lloc a la immensa sala 1 dels Cinemes Girona. Tanmateix, avui és un dia molt especial, el dia que dóna sentit a la realització d’aquest cicle de cinema.

19

nov.

2014

Vete y vive, l’última pel·lícula del Cicle de Cinema i Drets dels Infants

La pel·lícula Vete y vive de Radu Mihaileanu, adreçada a l’alumnat del 2n cicle d’ESO, és l’encarregada de tancar el Cicle de Cinema i Drets dels Infants d’enguany.

18

nov.

2014

Celebració dels 25 anys de la Convenció sobre els Drets de l’Infant

La Xarxa dels Drets dels Infants us convida a celebrar el 25è aniversari dels drets dels infants amb un acte simbòlic als centres educatius el proper 20 de novembre, dia que es va aprovar la Convenció dels Drets de l’Infant l’any 1989.

18

nov.

2014

Última sessió de la pel·lícula El nen de la bicicleta

L’alumnat de 1r cicle de l’ESO de les escoles i instituts Príncep de Viana, Labouré, Pia Balmes i Taiga han assistit avui a la segona i última projecció de la pel·lícula El nen de la bicicleta, dels germans Dardenne, al Cicle de Cinema i Drets dels Infants.

17

nov.

2014

Arriba El nen de la bicicleta al Cicle de Cinema i Drets dels Infants

El Cicle de Cinema i Drets dels Infants encara la recta final amb les últimes projeccions adreçades a l’alumnat de l’ESO.

16

nov.

2014

El perro mongol a Cinema en Família

Aquest diumenge ha tornat Cinema en Família als Cinemes Girona amb la projecció de la pel·lícula El perro mongol de Byambasuren Dava, una pel·lícula amb un marcat to realista que construeix una història dramàtica a partir de la vida quotidiana d’una família senzilla.

14

nov.

2014

Generación robada s’acomiada amb èxit del Cicle de Cinema i Drets dels Infants

Arribem a divendres amb l’última sessió de la pel·lícula Generación robada i la participació de les escoles Sant Jordi, Mare de Déu de Montserrat, Miquel Bleach, La Sagrera, Gavina, Pegaso i Drassanes.

13

nov.

2014

Estrenem Generación robada al Cicle de Cinema i Drets dels Infants

El Cicle de Cinema i Drets dels Infants es troba a l’equador del seu viatge. Avui s’ha projectat la pel·lícula Generación robada a l’alumnat de cicle superior de les escoles Marinada, Barrufet, Labouré, Prínceps 23 d’abril, Josep Maria de Sagarra, l’Espai de criança La Pinya i el Centre Integració Plurisensorial El Niu.

12

nov.

2014

El viatge de l’emperador tanca les sessions adreçades a l’alumnat de cicle mitjà

Avui la mainada de 3r i 4t de les escoles Prínceps 23 d’abril, Rius i Taulet, Labouré, Castella i Mestre Morera han participat en la segona i última sessió del documental El viatge de l’emperador durant el Cicle de Cinema i Drets dels Infants que duem a terme als Cinemes Girona.

11

nov.

2014

El viatge de l’emperador s’estrena al Cicle de Cinema i Drets dels Infants

El documental El viatge de l’emperador ha iniciat les sessions adreçades a l’alumnat de cicle mitjà. Aquest matí hem rebut la visita de les escoles Sant Jordi, Fructuós Gelabert, Marinada, Miquel Bleach, Josep Maria de Sagarra i Sant Josep Oriol.

10

nov.

2014

El Stuart Little s’acomiada avui del Cicle de Cinema i Drets dels Infants

Avui s’ha realitzat la segona i última sessió de Stuart Little al Cicle de Cinema i Drets dels Infants. Dins la programació, aquesta pel·lícula està adreçada a l’alumnat de cicle inicial.

09

nov.

2014

L’ós inicia el Cinema en família

Aquest diumenge s’ha inaugurat el Cinema en família i s’ha fet amb la primera projecció de L’ós de Jean-Jacques Annaud als Cinemes Girona. Les famílies que hi han vingut ens han comentat que els ha agradat molt la pel·lícula…

07

nov.

2014

Nens i nenes de cicle inicial participen al Cicle de Cinema i Drets dels Infants

Avui hem arrencat amb la primera projecció del Stuart Little adreçada a l’alumnat de 1r i 2n de primària. Ens han visitat les escoles Pere Vila, Labouré, Rius i Taulet i Miquel Bleach…

06

nov.

2014

Segona projecció adreçada a la mainada més menuda

Avui hem realitzat la segona projecció dels curtmetratges adreçats a la mainada més menuda. Hem comptat amb la participació d’alumnat de P3, P4 i P5 de les escoles Joan Miró, l’Espai de Criança La Pinya, Pau Casals-Gràcia i Patronat Domènech.

05

nov.

2014

Comencen les sessions familiars als Cinemes Girona

Aquest diumenge 9 de novembre donem el tret de sortida del Cine en família als Cinemes Girona.
La sessió és a les 11 del matí i comencem amb la primera projecció de L’ós (1988) de Jean-Jacques Annaud.

05

nov.

2014

Arrenca el Cicle de Cinema i Drets dels Infants 2014

Avui ha quedat inaugurat el Cicle de Cinema i Drets dels Infants amb la presència i participació l’alumnat més menut de les escoles Miquel Bleach, Joan Miró, Concepció Arenal, Àngel Baixeras i Patronat Domènech.

15

set.

2014

Preparant la 15a edició del Cicle de Cinema i Drets dels Infants

Un any més, la Regidoria de Dona i Drets Civils de l’Ajuntament de Barcelona, amb la col·laboració de l’Institut Municipal d’Educació (IMEB), posa a disposició de les escoles del municipi el cicle de cinema sobre els drets dels infants.