Les famíles també recolzen el Cicle de Cinema i Drets dels Infants

Ahir diumenge vam inaugurar la secció per famílies del Cicle de Cinema i Drets dels Infants d’aquest curs 2013-2014.

En Josep M. Queralt, Director del Programa de Drets Civils de l’Ajuntament de Barcelona, entitat organitzadora d’aquest cicle des de fa 14 anys, va donar la benvinguda a les famílies i va ressaltar la importància de la Convenció dels Drets dels Infants, adoptada per l’Assemblea de les Nacions Unides el 20 de novembre de 1989, com a document de base per a les actuacions institucionals en aquest àmbit, que l’Ajuntament de Barcelona té plenament assumit.

Va agrair el recolçament de les famílies presents a la sala Alexandra, a  les que va encoratjar a participar en les altres sessions, a fer-ne difusió, i a coneixer a fons els drets dels infants mitjançant el nou bloc inaugurat aquest any.

La projecció de la pel·lícula va anar acompanyada d’uns esquetxos de teatre-acció per part de l’animadora Nani que, en interacció amb uns vídeos previament enregistrats, presentava diferents aspectes relacionats amb els drets exposats a la pel·lícula, tot comptant amb la participació dels nens i nenes presents a la sala.

Història d’una gavina es repetirà el diumenge 24, mentre que el proper 17, i l’1 de desembre, projectarem Els Croods. (Podeu consultar informació i material complementari sobre ambdues pel·lícules a la secció Famílies d’aquest Bloc. També us encoratgem a deixar els vostres comentaris i fer difusió del Cicle).

Moltes gràcies per la participació. Us esperem a les properes projeccions!

 

Publicat per Teleduca

DEIXA UN COMENTARI

Amb aquest comentari, acceptes instal·lar una cookie al vostre navegador.