El Stuart Little s’acomiada avui del Cicle de Cinema i Drets dels Infants

 

Avui s’ha realitzat la segona i última sessió de Stuart Little al Cicle de Cinema i Drets dels Infants. Dins la programació, aquesta pel·lícula està adreçada a l’alumnat de cicle inicial. Aquest matí les escoles Concepció, La Sagrera, Prínceps 23 d’abril, Sant Josep Oriol, Mestre Morera, Concepció Arenal, Josep Maria de Sagarra, l’Espai de Criança La Pinya i el Centre Integració Plurisensorial El Niu.

Hem iniciat l’activitat assajant amb els braços amunt el 25è aniversari de la Convenció sobre els Drets de l’Infant. Tot seguit, la Victòria i la Carol (La Sagrera), el Godpower i la Kelly (Sant Josep Oriol), i la Leire i el Naïm (La Pinya) han volgut compartir amb la resta de nens i nenes que han vingut als Cinemes Girona tot allò que han treballat a l’aula en relació a la família i l’adopció, incidint en com els agrada sentir-se com a infants.

Aquesta mainada ens explica que la família els alimenta per ajudar-los a créixer forts i sans però el que més han remarcat tots i totes és que els agrada molt que els pares i mares els donin petons, abraçades i carícies. La Leire de La Pinya diu que quan li donen amor se sent “requetebé”. El Naïm, pel contrari, comenta que quan no ho fan es sent “hipertrist”.

Abans de començar a veure Stuart Little, la Carol llança una pregunta en relació a la pel·lícula: “La família que apareix, serà una bona família per al ratolí?”. Per respondre, res millor que veure-la! Comença l’acció!

10 de novembre

 

Publicat per Teleduca

DEIXA UN COMENTARI

Amb aquest comentari, acceptes instal·lar una cookie al vostre navegador.