L’alumnat de l’escola Sant Jordi queda fascinat pels protagonistes de Camí a l’escola

 

Els nens i les nenes de 4t de l’escola Sant Jordi us enviem el text que vam preparar arran de fer l’activitat prèvia a l’aula abans d’anar als Cinemes Girona a veure la pel·lícula Camí a l’escola.

Camí a l'escolaCamí a l'escolaCamí a l'escolaCamí a l'escola

Bon dia!!!

Hola! Em dic Kevin. I jo Montse. Som de la classe de 4t de l’escola San Jordi de Barcelona.

Abans de venir al cinema, a l’escola hem parlat dels drets que tenim tots els nens i les nenes d’anar a l’escola i de tenir una educació.

També vam llegir l’argument de la pel·lícula i vam veure el tràiler. Aquestes poques imatges ens van impressionar i, en petits grups, vam parlar sobre elles.

Després vam exposar, les nostres opinions a tota la classe i entre tots vam arribar a la conclusió que tenim molta sort de poder anar a una escola propera a casa nostra i de no haver de córrer els perills que aquests nens i nenes passen.

Ens van agradar molt aquests nens i nenes perquè són molt valents, forts, s’ajuden i s’arrisquen per tal d’anar a l’escola. Han de tenir moltes ganes d’aprendre. Ens va impressionar molt com s’ajuden i com somriuen. Podem aprendre molt d’ells perquè són molt solidaris.

No com alguns de nosaltres que, malgrat tenir l’escola a prop, a  vegades, amb excuses, no anem o  arribem tard. Nosaltres tenim l’oportunitat d’anar a l’escola i de poder estudiar. Podem lluitar per sortir endavant i canviar el món.

Nosaltres podem!!!!!

Alumnes de 4t de primària de l’escola Sant Jordi.

Notícia enviada per Escola Sant Jordi.

DEIXA UN COMENTARI

Amb aquest comentari, acceptes instal·lar una cookie al vostre navegador.