La revista La Rita de l’escola Rius i Taulet parla dels drets dels Infants


Des de l’escola Rius i Taulet, ens han fet arribar les creacions escolars realitzades a l’aula per part de l’alumnat de 3r i 4t de Primària. Aquesta és la feina que van portar a terme els nens i les nenes de cicle mitjà a partir d’haver participat al Cicle de Cinema i Drets dels Infants, 2014-15 i haver vingut als Cinemes Girona a veure El viatge de l’emperador.

Abans d’assistir a la sessió del cinema, van veure el documental que proposava el dossier pedagògic per fer un treball previ a l’aula. A partir del visionat, els i les alumnes van parlar dels valors i els drets que hi sortien reflectits. En petits grups de quatre, van tractar el tema El dret a créixer en família i cada grup va redactar una frase de conclusió, que després van ser llegides als Cinemes Girona.

Aquí podeu veure un article de l’alumnat de 4t que va sortir publicat a la revista del centre La Rita. Els nens i nenes parlen de la seva participació al Cicle de Cinema i Drets dels Infants i dels aprenentatges del film El viatge de l’emperador. Després teniu un article de l’alumnat de 3r al voltant de la commemoració dels 25 anys de la Convenció sobre els Drets de l’Infant.

Notícia enviada per Escola Rius i Taulet.

DEIXA UN COMENTARI

Amb aquest comentari, acceptes instal·lar una cookie al vostre navegador.