Ja portem 16 creacions escolars publicades!


Des que vam engegar la recollida de les creacions escolars del Cicle de Cinema i Drets dels Infants (edició 2014-15), s’han publicat un total de 16 aportacions i/o produccions que resulten del treball a l’aula de l’alumnat dels diversos centres educatius participants.

Les més nombroses són les sis creacions escolars de cicle superior de Primària i les quatre de 1r cicle d’ESO.  Les primeres han sorgit arran de veure el film i treballar la guia didàctica sobre Generación robada. En canvi, les altres han resultat de visionar, reflexionar i crear al voltant de la pel·lícula i la proposta pedagògica d’El nen de la bicicleta.

Podeu veure-les totes aquí, també agrupades per nivells educatius.

Encara tindrem la convocatòria oberta fins a finals del mes d’abril, amb l’ànim de recollir el màxim de creacions escolars que hagin girat al voltant d’El dret a créixer en família i, des d’un vessant creatiu, hagin aprofundit en la proposta del Cicle de Cinema i Drets dels Infants, curs 2014-15 .

Si encara no ho heu fet, us animem a lliurar-nos aquest material en format digital a través del correu electrònic teleduca@teleduca.org o bé alguna plataforma per compatir arxius. També  podeu fer-nos arribar un petit relat sobre el procés educatiu i creatiu viscut amb l’alumnat: impressions, anècdotes, aspectes a ressaltar…

Us deixem una mostra de les creacions escolars rebudes fins ara:

Al voltant de Generación robada_recull Escola Sagrera

 Còmic 11_1r ESO_Institut Jaume Balmes

Publicat per Teleduca

DEIXA UN COMENTARI

Amb aquest comentari, acceptes instal·lar una cookie al vostre navegador.