Inici___COPIA DE SEGURETAT_NOUTILITZAR

La mirada dels infants:

una mirada diferent

Aquest curs, des del Cicle de Cinema i Drets dels Infants, apostem per treballar els drets i els deures tant individuals com col·lectius des d’una clara perspectiva de gènere.

 

L’objectiu clau és donar visibilitat i reforçar el paper fonamental que juguen les nenes, les noies i les dones en la lluita, la defensa i la promoció dels drets en general i els de la infància en particular.

 

Partim del principi que sense la seva contribució decisiva i constructiva en la societat no pot haver-hi ni equitat, ni avenços socials ni un desenvolupament humà i sostenible.

Calendari

Notícies

21

jul.

2017

El dret de tots els infants a gaudir del joc i del lleure protagonitza l’edició de 2017-18

El dret de tots els infants a gaudir del joc i del lleure protagonitza l’edició de 2017-18   L’edició 2017-18 del Cicle de Cinema i Drets dels Infants gira al voltant de la temàtica Créixer jugant, amb la idea que el joc afavoreix el desenvolupament personal dels infants. Quan juga, l’infant es relaciona amb altres […]

18

jul.

2017

25

abr.

2017

Rebem les reflexions de l’alumnat de l’escola Taiga

Resum de les reflexions prèvies de l’alumnat de l’escola Taiga abans de la projecció del film “La bona mentida”. Van parlar des de la perspectiva d’haver-se posat en la pell dels infants i les persones refugiades.

21

abr.

2017

L’alumnat de 2n B d’ESO de l’escola La Sagrera expressa la seva solidaritat envers les persones refugiades

Us presentem la creació escolar de l’alumnat de 2n B d’ESO de l’escola La Sagrera després de participar a la sessió Relats d’infants en situació de refugi del Cicle de Cinema i Drets dels Infants.

24

març

2017

Relats colpidors en primera persona de 2n d’ESO de l’institut Príncep de Viana

Tot 2n d’ESO de l’institut Príncep de Viana va participar de nou al Cicle de Cinema i Drets dels Infants. En aquest post us presentem una selecció de les presentacions que van optar per exposar un relat en primera persona sobre els drets dels infants i les persones refugiades.

24

març

2017

Els drets dels infants refugiats segons l’alumnat de 2n d’ESO de l’institut Príncep de Viana

Tot 2n d’ESO de l’institut Príncep de Viana va participar de nou al Cicle de Cinema i Drets dels Infants. En aquest post us presentem algunes de les presentacions de diapositives que van resultar com a creacions escolars al voltant dels drets dels infants i les persones refugiades.

17

març

2017

Arriba poesia per als infants refugiats des de l’escola La Sagrera

Us presentem la creació escolar de l’alumnat de 1r B d’ESO de l’escola La Sagrera després de participar a la sessió Relats d’infants en situació de refugi del Cicle de Cinema i Drets dels Infants.

Mapa

Normativa legal sobre els drets de les persones

Textos de referència:

+ Informació

Documents de lectura fàcil:

+ Informació 

Programa

 

CARTELL

Cartell Cicle de Cinema Infantil

Descarregar PDF


 

FULLETÓ

Fulletó Escoles Cicle de Cinema


Descarregar PDF

 

 

DÍPTIC

Díptic per a Famílies 

Descarregar PDF

Comparteix

Subscriu-te al nostre butlletí

* Aquest camp és obligatori