Podeu accedir a tots els continguts del Cicle de Cinema i Drets dels Infants des del NOU BLOGwww.cinemadretsinfants.cat. Moltes gràcies!!!

2012-2017

Notícies

21

jul.

2017

El dret de tots els infants a gaudir del joc i del lleure protagonitza l’edició de 2017-18

El dret de tots els infants a gaudir del joc i del lleure protagonitza l’edició de 2017-18   L’edició 2017-18 del Cicle de Cinema i Drets dels Infants gira al voltant de la temàtica Créixer jugant, amb la idea que el joc afavoreix el desenvolupament personal dels infants. Quan juga, l’infant es relaciona amb altres […]

10

gen.

2017

El programa Catakrac de BTV visita el Cicle de Cinema i Drets dels Infants

Aquesta és la peça sobre el Cicle de Cinema i Drets dels Infants, edició 2016-17, realitzada pel programa Catakrac de BTV.

20

des.

2016

Un any més de sessions familiars al Cicle de Cinema i Drets dels Infants

Us presentem el vídeo que recull algunes de les imatges i les situacions que ens emportem del Cicle de Cinema i Drets dels Infants, edició 2016-17.

04

nov.

2016

Les aventures dels petits dinosaures emocionen de nou a nens i nenes

El dinosaure Peuet amb els seus amics i amigues han emocionat una altra vegada els més de dos-cents infants d’educació infantil que han omplert avui la sala 1 dels Cinemes Girona.

03

nov.

2016

A la recerca de la vall encantada entusiasma els infants

Aquest matí hem encetat el Cicle de Cinema i Drets dels Infants 2016-2017 amb molt bona acollida per part dels més petits i petites. La pel·lícula escollida per a educació infantil ha estat A la recerca de la vall encantada.

Normativa legal sobre els drets de les persones

Documents de lectura fàcil:

+ Informació 

Textos de referència:

+ Informació

Xarxes socials

Comentaris

IEA Oriol Martorell  (27-10-2014)

Blocartístic. Visual i Plàstica a l'Oriol Martorell


Trobareu tota la informació clicant aquí.

http://blocs.xtec.cat/blocviporiolmartorell/?p=10928


AMPA - Escola Baró de Viver  (23-10-2014)

UNA DE CINEMA I UNA DE SÚPERS | Abaronant-nos

0€ !!! Sí.sí, com ho sentiu! Completament gratuït! Us deixem l'enllaç a la pàgina web i l'enllaç al pdf 

http://abaronantnos.wordpress.com/2014/10/23/una-de-cinema-i-una-de-supers/


4 COMENTARIS
 1. Ja no és el primer any que, amb els nostres néts, assistim a tan interessants i educatives projeccions.
  El treball que tot l’equip, així com l’organització i tota persona o organisme implicat en el projecte, són fart lloables. No obstant això, no deixa de ser més que un important esforç, com uns altres de diverses etiologies que pretenen ajudar a educar als nostres nens en els més preuats valors humans on el respecte és el mascaró de proa del vaixell que voga cap a un millor port.
  Ara bé, el timó no es manté ferm. El rumb varia imprevisiblement. La quilla copeja el fons en ocasions, generant vies d’aigua. Durant l’accidentat trajecte, el vaixell corre el risc d’enfonsar-se. Quan tanquem les mamparas, la línia de flotació ja està molt per sota del nivell del mar. Seguim lluitant contra les inclemències però, per fi, després de molts esforços el vaixell acaba per enfonsar-se.

  Què vol dir tot això? Que els poders econòmics secundats pels polítics, impedeixen, per tots els mitjans que l’ésser humà respongui amb la racionalitat implícita en la seva condició.
  Mentre és infant, la seva transparència, li impedeix, per naturalesa, fer distincions entre races i classes socials. El seu entorn adult generalment enverinat per l’ambició i la cobdícia, certes comfraternizacións no se els hi pot permetre i ja comença a influir en el nen/a perquè marqui distàncies. Els abans esmentats poders econòmics mitjançant el sistema de consum incontrolat està a la disposició del nen/a, tan sol amb prèmer un botó. La televisió, utilitzada en la seva justa mesura i amb una adequada selecció pot arribar a ser un interessant complement educatiu. Però, com sap el menor en què mesura ha de seleccionar el que realment és bo per a ell?. No!, recorre a lo més còmode, a lo que requereix menys esforç que, generalment, són monumentals estupideses que el seu objectiu és convertir al menor en un consumidor incontrolat.
  Els pares o tutors?. Quin percentatge es pot establir d’adults que es preocupin al 100% de la formació dels menors al seu càrrec?. Quan aquets són adults un petit percentatge passen a ser dirigents, perquè ja se’ls ha educat per a tal fi i, la resta, passa a ser una massa heterogènia de servidors o moderns esclaus dels anteriors, a costa dels mateixos i perdent dia a dia els drets que els seus ancestres van arribar a aconseguir després de moltes dificultats, moltes necessitats i molt sofriment.
  S’enfonsa el vaixell o no s’enfonsa?

  Respondre

DEIXA UN COMENTARI

Amb aquest comentari, acceptes instal·lar una cookie al vostre navegador.