Estrenem Generación robada al Cicle de Cinema i Drets dels Infants

 

El Cicle de Cinema i Drets dels Infants es troba a l’equador del seu viatge. Avui s’ha projectat la pel·lícula Generación robada a l’alumnat de cicle superior de les escoles Marinada, Barrufet, Labouré, Prínceps 23 d’abril, Josep Maria de Sagarra, l’Espai de criança La Pinya i el Centre d’Integració Plurisensorial El Niu. N’hi ha moltes d’elles que ja és la segona o tercera vegada que ens acompanyen. Un plaer!

L’inici de l’activitat ha estat protagonitzada pels diferents portaveus de les escoles que han treballat els materials de la guia didàctica abans de la projecció. Aquests nens i nenes són l’Àlex, el Gurpinder, la Camila i el Marc Luis de 5è i el Jonathan, el Jose, l’Elia, la Sílvia, el Junior i el Pau de 6è.

Molts portaveus han destacat la importància de respectar i no discriminar a ningú malgrat ser diferents: “Tots pensem diferent, per què no ens hauríem de respectar?”. En aquesta línia han dit enèrgicament que és molt injust treure-li els drets a un infant pel color de pell. Han defensat el dret dels infants a no treballar. Finalment, hem conclòs aquesta primera part amb la següent frase: “Davant les injustícies hem de reaccionar, demanar ajuda i ajudar-nos els uns als altres“.

Amb aquesta idea, hem enfosquit la sala i hem posat play…

IMG_2047

 

Publicat per Teleduca

DEIXA UN COMENTARI

Amb aquest comentari, acceptes instal·lar una cookie al vostre navegador.