Envieu-nos les creacions escolars d’Educar per viure

 

Iniciem la recollida de les creacions escolars realitzades a l’aula que us proposem a la guia didàctica per a cada nivell educatiu del Cicle de Cinema i Drets dels Infants (CCDI) edició 2015-16, dedicat a Educar per viure.

Us animem a lliurar-nos aquest material en format digital a teleduca@teleduca.org. Si ho desitgeu, també podeu fer-nos arribar un petit relat sobre el procés educatiu i creatiu viscut amb l’alumnat: impressions, anècdotes, aspectes a ressaltar… Ens agrada molt disposar d’una bona varietat d’aportacions dels centres educatius que participeu al CCDI.

Tan bon punt anem rebent les vostres aportacions, les inclourem al bloc per nivells educatius i, d’aquesta manera, crearem un espai virtual per compartir el treball realitzat, intercanviar opinions i seguir ampliant el coneixement al voltant dels drets dels nens i les nenes.

A mode d’exemple, podeu consultar alguns dels treballs realitzats durant l’edició anterior clicant aquí. El curs passat vam rebre un total de 18 creacions, enguany volem superar el repte i recollir-ne moltes més!!! Per fer-ho possible necessitem la vostra complicitat, ens hi ajudeu?

artistic-2063_960_720

DEIXA UN COMENTARI

Amb aquest comentari, acceptes instal·lar una cookie al vostre navegador.