El Cicle de Cinema i Drets dels Infants dedicat a Educar per viure

 

Dediquem el Cicle de Cinema i Drets dels Infants 2015-16 al paper fonamental que juga l’educació en el ple desenvolupament de l’infant com a persona. Volem abordar diversos aspectes relacionats amb el procés formatiu dels infants que permetin fer pensar i debatre sobre els marcs, límits i valors de l’acció educadora. L’educació contribueix al creixement i integra l’infant en la societat però també el prepara per a la vida.

El Cicle de Cinema i Drets dels Infants és un programa educatiu engegat l’any 2000 per la Direcció de Drets Civils i l’Institut d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona, en una primera etapa només adreçat als centres educatius. A partir del treball al voltant d’una selecció de pel·lícules, l’objectiu del cicle és potenciar la reflexió sobre els drets i deures individuals i col·lectius dels infants. Per sisè any consecutiu, aquest projecte també s’obre a totes les famílies de la ciutat i les convida a participar en aquesta proposta, que combina lleure, diàleg i aprenentatge.

Us anunciem que a partir d’ara el Cicle de Cinema i Drets dels Infants també és present a Facebook i a Twitter (@CCDretsInfants). Ara podeu conèixer la programació de l’edició 2015-16 i anar seguint les novetats tant a través d’aquest bloc com de les xarxes socials!!!

Confiem comptar de nou amb el vostre acompanyament, alumnat, professorat i famílies 🙂

cinedretsinf2015_folletocentres_2107

Cartell edició CCDI 2015-16

 

Publicat per Teleduca

DEIXA UN COMENTARI

Amb aquest comentari, acceptes instal·lar una cookie al vostre navegador.