Darrera sessió per a escoles i instituts del Cicle de Cinema i Drets dels Infants

 

Coincidint amb el Dia Internacional de la Infància –que commemora la signatura de la Convenció dels Drets dels Infants-, aquest matí hem realitzat el segon passi del documental “China Blue per a l’alumnat de 2n cicle d’ESO de les escoles i instituts Jaume Balmes, Sant Joan Baptista, Institut Ortopedagògic Nen Déu i Pia Balmes.

Ha estat un fi de festa en perfecta sintonia amb el que ha estat el cicle: una sessió intensa, en la qual els nois i les noies han rebut amb entrega la proposta fílmica. S’han commogut amb les injustícies que s’hi denunciaven i han sortit encoratjats per fer front als reptes quotidians. El debat ha estat interessant i la rebentada dels globus de les injustícies ha resultat una traca plena d’energia.

L’equip de Teleduca trobarem a faltar aquestes matinals que ens han transmés l’alegria i il·lusió de tants infants i joves durant els darrers quinze dies. Confiem en haver contribuit a la tasca de les escoles i els instituts, ajudat al professorat i aportat alguna petita idea als cors dels infants.

Esperem retrovar-vos l’any que ve!

(Sense oblidar que encara resten dues sessions familiars, els propers diumenges 24 de novembre i 1 de desembre).

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

 

Publicat per Teleduca

DEIXA UN COMENTARI

Amb aquest comentari, acceptes instal·lar una cookie al vostre navegador.