Les creacions escolars de diversos nivells educatius ja són accessibles

 

Entre desembre de 2013 i gener de 2014, han començat a arribar un bon nombre de creacions escolars corresponents a diversos nivells educatius de les escoles i els instituts que han participat al Cicle de Cinema i Drets dels Infants d’aquest curs. També hi ha un llistat prou extens de posades en comú, debats i jocs de rol a l’aula com a eines per aprofundir en els drets dels infants.

Un bon recull d’aquestes creacions escolars o bé petits relats de la tasca duta a terme a l’aula ja són accessibles a l’apartat Creacions escolars d’aquest bloc. La resta de treballs rebuts fins ara anirem publicant-los al llarg d’aquesta setmana. Esperem també continuar rebent més creacions de l’alumnat i/o comentaris de la tasca portada a terme a l’aula sobre els drets dels infants, amb la idea de començar a compartir i interaccionar entre les escoles i els instituts participants.

Alguns dels centres educatius que ja ens han fet arribar els seus retorns són: Escola Auró, Escola Castella, Escola Concepció Arenal, Escola de la Concepció, Escola Italiana Maria Montessori, Escola Josep Ma. Jujol, Escola La Farigola del Clot, CEE La Sagrera, CEE Mare de Déu de Montserrat, Escola Marinada, Escola Miquel Bleach, Escola Montseny, Escola Nabí, Escola Pere Vila, Escola Pia Balmes, Col·legi Cardenal Spínola, Institut Jaume Balmes, Institut Príncep de Viana, CEE Rel i Institut Ortopedagògic Nen Déu.

Seguirem informant de les novetats 🙂

Publicat per Teleduca

DEIXA UN COMENTARI

Amb aquest comentari, acceptes instal·lar una cookie al vostre navegador.