Haurem de seguir lluitant pels nostres drets”

 

El documental Camí a l’escola s’ha exhibit de nou als Cinemes Girona dins del Cicle de Cinema i Drets dels Infants degut a la forta demana per veure la pel·lícula. Per aquest motiu, avui s’han doblat sessions i a la sala 1 també s’ha visionat el film L’onada.

El grup d’alumnes que ha pogut gaudir de Camí a l’escola ha estat molt variat, format per estudiants dels últims cursos d’Educació Primària, del primer Cicle d’Educació Secundària i també alumnes d’escoles d’Educació Especial, ja que es tracta d’un documental que es pot abordar des d’òptiques diverses. Els alumnes de l’Escola Mare de Déu de Montserrat, l’Escola Faisa Sarrià, l’Escola Griselda, l’Institut Miquel Tarradell i l’Escola Turó de Roquetes han pogut compartir les seves reflexions.

La Natàlia i l’Alexandra de l’Escola Griselda s’han preguntat el perquè de la pobresa, una qüestió bàsica per comprendre el món on vivim. Per la seva banda, la Júlia i l’Antonio de l’Escola Faisa Sarrià també han llençat una reflexió imprescindible: “si tots i totes tenim els mateixos drets, per què produeixen situacions com les que veiem a la pel·lícula?”. A continuació, la Naheen i la Omaina de l’Escola Miquel Tarradell han destacat que cadascú pot contribuir a que el món sigui millor, reconeixent la sort que tenen d’anar a una escola aprop de casa. Finalment, l’Alan i la Macbei de l’Escola Roquetes han ressaltat que la situació que viurem en un futur potser serà més complexa que l’actual i que, per tant, “haurem de seguir lluitant pels nostres drets”.

 

IMG_8349

IMG_8363

IMG_8396

IMG_8377

 

 

DEIXA UN COMENTARI

Amb aquest comentari, acceptes instal·lar una cookie al vostre navegador.