Procés d’avaluació del Cicle de Cinema i Drets dels Infants

 

Estem en ple procés de valoració i reflexió per millorar, any rere any, el Cicle de Cinema i Drets dels Infants. Ens interessa molt recollir les opinions del màxim nombre de professorat participant per part dels diversos centres educatius. Per això us hem enviat, per correu electrònic, una enquesta d’avaluació de l’edició 2014-15.

Pels equips de mestres i professorat que encara no l’heu omplert, us farem arribar un recordatori perquè ens envieu les vostres valoracions sobre diversos aspectes del Cicle de Cinema i Drets dels Infants. Ens interessa la vostra opinió sobre qüestions com ara la temàtica, la programació, les guies didàtiques, l’aprofitament de les activitats a l’aula, els drets dels infants treballats, etc. Necessitem rebre el màxim de punts de vista!!! Dóna’ns el teu 🙂

De forma especial, aquest any també estem recollint idees dels equips docents sobre quines temàtiques us agradaria que s’abordessin en les properes edicions del Cicle de Cinema i Drets dels Infants. Potser ens falten les teves propostes 😉 No dubtis a fer-nos-les arribar!!!

Aquí teniu el formulari d’avaluació del Cicle de Cinema i Drets dels Infants 2014-15. Podeu omplir-lo en línia!!!

Publicat per Teleduca

DEIXA UN COMENTARI

Amb aquest comentari, acceptes instal·lar una cookie al vostre navegador.