Arrenca el Cicle de Cinema i Drets dels Infants 2014-15

 

Avui ha quedat inaugurat el Cicle de Cinema i Drets dels Infants amb la presència i participació l’alumnat més menut de les escoles Miquel Bleach, Joan Miró, Concepció Arenal, Àngel Baixeras i Patronat Domènech.

A l’inici de la projecció, el Pere, la Sara, la Blanca, el Víctor i la Júlia de l’escola Àngel Baixeras han compartit amb la resta de nens i nenes el que han après a l’aula sobre els drets dels infants. Ens han explicat que tots els infants necessiten una casa, una família, anar a l’escola i tenir amics i amigues per a ser feliços.

Tot seguit, ha arrencat la projecció dels tres primers curtmetratges: Bert, Porta’m a casa i Manyoples. Un cop els hem vist, hem fet una petita pausa en la qual els nens i les nenes han aprofitat per dir la seva sobre les pel·lícules micròfon en mà. Hi havia moltes ganes de parlar, d’opinar i de compartir amb la resta de la mainada! Després hem projectat els tres curtmetratges que faltaven: Món adult, univers d’infant, Rosie molesta a Caillou i Cherry on the cake i hem acomiadat la sessió alçant les mans per celebrar el 25è aniversari de la Convenció sobre els Drets de l’Infant.

Inici 1a sessió CCDI 2014

Publicat per Teleduca

DEIXA UN COMENTARI

Amb aquest comentari, acceptes instal·lar una cookie al vostre navegador.