Acaben les sessions per als Cicles de Primària

Dilluns i dimarts van tenir lloc als Cines Alexandra les projeccions de “La princesita”, adreçades al Cicle Mitjà d’Educació Primària, mentre que dimecres i avui dijous ha estat el torn dels nens i nenes del Cicle Superior, que han seguit amb veritable emoció “Akeelah contra todos”.

A les sesions del Cicle Mitjà hi van assistir alumnes de les escoles Montseny, Marinada, St. Jordi, Nabi, Mireia, Concepció, Castella, Miquel Bleach, Josep M. Jujol, Mare de Déu de Montserrat, Labouré i Joan Miró, que van omplir la sala de gom a gom i seguir la poc coneguda opera prima als EUA del director mexicà Alfonso Cuarón, actualment d’actualitat per “Gravity”. Va ser maco sentir les reaccions espontànies dels joves espectadors i espectadores als patiments de la petita Sara davant la crueltat de la intolerant professora Minchin.

L’alumnat de les escoles La Sagrera, Farigola del Clot, Pere Vila, Castella, Turó del cargol, St. Jordi, Labouré, Marinada, Barrufet, Nabi, Mare de Déu de Montserrat i Miquel Bleach, així com un grup de nois i noies de l’Hospital de Dia per a Adolescents han aplaudit entusiàsticament els èxits de l’Akeelah en el concurs de lletreig al voltant del qual gira la pel·lícula.

Els organitzadors del Cicle estem contents de l’èxit de participació de les escoles i agraïts per la confiança que el seu respectiu professorat estan demostrant.

Demà entrem a l’ESO jugant a futbol!

 

Publicat per Teleduca

DEIXA UN COMENTARI

Amb aquest comentari, acceptes instal·lar una cookie al vostre navegador.